Натонько,дякуємо за прекрасну екскурсію! Дуже гарні,позитивні фото.Переглянула їх,...немов сама на морі побувала,вдихнула свіжого повітря і почула ,як шумить море і співають чайки...! Олюся,я згідна з Тобою ,на таких ...красивих дівчат хлопці не тільки увагу звертають,але і мріють познайомитися! Натонько,я впевнена ,чоловік на інших не буде задивлятися, :при такій красуні -дружині!!!!!!
При таких позуваннях не один хлоп шию звернув:))))
йой... та того ніхто не видів навіть... то я так, тільки для чоловіка, приватно
Цитата: Майя Шутенко
Натонько,дякуємо за прекрасну екскурсію!
І вам всім дякую за чудові коментарі, післ яких хочеться писати і виставляти фото... А то я думала - поставлю пару штук тай усе... але ж ні - мушу тепер все показати, бо маю файний настрій!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
А тут чудеса... три рази Діана змогла поїхати вниз і зовсім не боялась, а от вже на четвертий раз по неї мусіли лізти і знімати, бо вона і не туда і не сюда! Плакала на горі і капець!
А потім Настя захотіла пограти в гру і виграла там приз, ну не безплатно звичайно грала))) але їй здавалось, шо приз получила на шару...
Ну а Діана теж захотіла шось і ми купили їй отакого веселого шаріка
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!