Приготування його не займе багато часу для приготування потрібно м"ясний фарш змішати з яйцем, для фрикадельок (у мене курячий) овочі, спеції, сіль, перець - картоплю миємо, чистимо та нарізаємо дрібними кубиками - моркву нарізаємо півмісяцями, а цибулю досить дрібно - відділяємо від головки цвітної капусти 3–4 суцвіття і розрізаємо кожне на чотири частини - шпарагівку ріжемо на 3-4 частини - помідори обшарити та зняти шкірку, подрібнити(змолоти) Першими у воду кладемо картоплю та моркву. Нехай покипить 10-15 хв. Тепер додаємо капусту і шпарагівку. Як закипить, мокрими руками( або ложкою) формуємо кульки з фаршуі кидаємо в суп. Посолити, поперчити. Окремо підсмажити цибулю з помідорами і додати при кінці готування до зупки. Подавати з зеленню.
Катю, вітаю з початком ФМ !!! Добре, що підібрала легкі літні страви!!! Огірочки пікантні я минулого року робила на закуску до шашлику - дуже сподобалося. А на фарш до котлет потрібні лише філе, яйце і спеції?
А на фарш до котлет потрібні лише філе, яйце і спеції?
так, у мене було 3 невеликих половинки курячого філе і перепелинні яйця, посолила поперчила і додала приправу до м"яса (купую італійську, дуже добра, у нас тут є сусід що їздить до Італії дуже часто, займається таким собі автоперевезенням пасажирів і возить продукти), з фаршу формую котлету мокрими руками, досить велику у мене вийшло 6 котлет