Ми всі такі господиньки, а цікаво, що вміють і можуть приготувати наші чоловіки (синочки, зяті)?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ото, дійсно. Наш муж готував собі сам ще студентом, а як оженився, то сказав:тепер буду лежати на печі і кричати: "жінко, пирогів давай!" Останнє готував мені мокаччо, чим приємно вразив. А доня недавно тішилася томатним соусом до спагетті від татуся. Тато на кухні--то дивина і свято.
В мене при великому голоді , або моїй забастовці купується рибна консерва в томаті і сир російський. А як з весілля приходив (чи з забави) то смажив собі яйця, і то врівень з краями пательні. На цьому його кулінарні талани закінчуються :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Як то я таку файну тему пропустила... А може не тільки я.. Підніму догори троха Мій хіба смажить яйка Я би впала певно в обморок, якшо б його на кухні побачила... Він взагалі-то собі сніданок робить майже постійно сам.. бо я ше сплю Ну але то таке.. або яйка або канапки... Хочу направити його якось в правильне русло, аби навчився маринувати шашлик хоча б ))) Я йому розказую, шо то чоловіча справа!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
а мій вміє дуже багато готувати, пам"ятаю колись давно приготував мені навіть вареники коли я повернулась пізно з роботи (робили бюджет чи звіт), а ще у нього дуже гарно виходила горохова зупа.... але останніми роками крім кави зранку ніц не готує
Та то вони просто ті наші чоловіки розпещені коло нас,та й час від часу мусять на яєчну дієту сідати,вона ж "полєзна" Мій колись ше до женячки,як мама поїхала на заробітки,а мене ше не смів просити їно хотів мене здивувати,то на своє день народження таке меню наготував,шо я чуть не впала Там був салат шуба,олівє,фаршмак,канапки зо шпротами,та ше й картопля і смажені лапки,і то всьо навіть було дуже смачне А ше в придачу спік пляцка якимось чудом,но правда той ТОРТ був трохи жуватєльний А тепер так як і всі йно яйця смажить,але ше до смаку може до них сиру натерти!!!)))))))
Мій чоловік , як є час( але частіше його не має!)- готує все, крім випічки , завжди допомагає на свята.А ще не любить страшенно макаронних виробів, тому, коли проштрафиться, я йому влаштовую макаронне катування: 3 рази підряд готую вермішель- і приповзає на колінах:))))))))
Мій чоловік також готує все.Шашлик. кури. відбивні. котлети. холодець . хлібець запекти. печінковий паштет.рибу засолити-це його коньок.Може хліб спекти. майонез робить по своєму рецепту.Він працює добу.а три дома.а я з 9 і до 9. от і прийшлось йому готувати і закупи на базарі робити. Признаюсь Вам дівчата .і на Ваш сайт заходить в гості. побачить сирник класний чи пляцок то рецепт перепише. а пекти мушу я.
лідуся, ні в жисть не повірю............оце ж люди мають щастя!!!!