Тільки приїхала з відпочинку і вже стала до плити і наготувала смакоти. Таки наші дрімфудівські дівчата бджілки-трудівниці З приїздом і з новими ідеями!!!
Славочка, дякую, що нагадала про шніцелі з капусти. Я ще заправляю товченим часничком. Салати чудові, від самих фото повний рот слини:)))
Повідомлення відредагував Олюся - 22 липня 2010 10:54
--------------------
Чим людина розумніша i добріша, тим більше помічає добра в інших людях. Блез Паскаль
Може хтось пробував пекти хліб в печі, а для мене то і дивина, і смакота. Не знаю, чи зуміла б такий подвиг повторити самостійно. наразі спостерігала як готує чоловікова бабуня. Пече бабуня, коли поз'їжджається вся родина. Має ось таку невеличку пічку в літній кухні. На два літри рідини вийшло 5 паляниць і пиріг з гречкою і картоплею на цілу велику бляшку. Ось і в розрізі хлібчик
Пекли на сиворотці і мінеральній воді. На 2 л рідини: 200г дріжджів, по 2 ст.л. цукру і солі. коли забродить, додаючи борошна, замісити м'яке тісто. При такому замісі виходить м'яка шкоринка. То мене вже моя свекруха навчила. Хліб довго не черствіє і дуже смачний.
Повідомлення відредагував Славочка - 21 серпня 2010 22:36
Ох і смакота!!! А нам вже ніхто не пече хліба в печі - але наша бабуся пекла в бритванках - також тиждень стояв і не черствів... Шматок свіжого хліба і горнятко парного молока - нема нічого смачнішого...
Цитата: Славочка
одним словом, народилась не в тому столітті :)))
треба всього лише переїхати жити до села...
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 серпня 2010 23:22
-------------------- Посмакуємо?!...