700 г телятини (в мене свинина) 700 г картоплі 350 г болгарського перцю (2 шт) 300 г помідорів (2 шт) 250 г моркви 250 г цибулі (2шт) 2-3 зубчика часнику 3 ст.л. томатної пасти ( в мене Руна "лечо"0 сіль перець зелень Розрахунок на 4л каструлю. Порізати мілко цибулю, м"ясо невеликими кусочками, помідори - кубіками, перець - соломкою, моркву натерти соломкою. на сковоролі на олії обжарити цибулю, додати м"ясо і добре обжарити, потім додати помідори, перець, моркву і томатну пасту. Залити кип"ятком, щоб вода покрила овочі і м"ясо. Протушити 30 хв. Картоплю порізати і дод. до овочів. Залити кип"ятком, посолити, поперчити і варити до готовності картоплі. В кінці додати видавлений часник і дати настоятися 25-25 хв. Смачного!
Повідомлення відредагував muroslava07 - 28 травня 2010 21:08
muroslava07, Суп дуже смачний.У нас його частіше чоловіки готують на природі замість ухи .Але картоплю не кладуть, а трішки пшона( бо ,як є, готують з баранини), щоб не чути було ніякого присмаку.
(в мене рогалищі). Сайт кукунг і SAY7, куліна. Чиє авторство невідомо. 4 яйця 200 г маргарину 3 ст. молока 1 ст. цукру 100 г свіжих дріждів (3 ст.л. сухих) 2 дрібки солі прибл. 1,5 кг муки Молоко підігріти, розпустити в ньому дріжджі. Зачекати 15 хв і замісити зі всіх решта продуктів м"яке, еластичне тісто. Розділити на 4 част. (на 5 част.) Розкатати тісто кругом товщиною 0,5 см. Круг порізати на сегменти (8 част.) і сформувати рогалики. протвінь змастити олією, виложити рогалики. накрити плівкою і залишити на 30 хв. Розігріти духовку до 180С. Змастити рогалики яйцем. Випікати 25 хв до рум"янистості. готові рогалики змастити одразу холодним молоком (вони стануть м"ягусінькі) Смачного!!!!
Повідомлення відредагував muroslava07 - 28 травня 2010 21:32