ВАлентино! Вибач, (Можна на ти?) приєднуюсь до всіх привітань, вітаю з відкриттям темки, бажаю не надто виснажуватись на кухні, і щоб рідні цінували твою майстерність , адже найбільша радість для господині, коли з апетитом уминають твої пироги й борщі, і не зостається жодної кришки!!
Викладається на тарілку шарами, не багато,легенько 1 натерти почищене яблуко без шкірки 2 "крекер" поломати на 2-3 частини , полити сметанним кремом не густо 3 вишні в свому соку 4 "крекер"(можна чергувати- чорний і білий), полити сметанним кремом (можна дати какао) Зверху прикрасити кокосовою стружкою
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 14:26
2 яйця 0,5 ст цукру 1 п маргарину(брала жир,тісто виходить кааще) 1/4ч л соди 1/4ч л солі ванілін 3 ст муки (залажить від якості і сорту) Замісити тісто. 1/3 частину поклости на холод, щоб краще терлося.Більшу частину викласти на дечку, розрівняти , змастити сливовим варенням, потерти тісто з холодильника .Випікати
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 14:34
Замісити дріжджове тісто. Місила на воді не густо .Дати підійти, виробити пиріжки. Начинка може бути різна, в мене зварений горох, смажена цибуля,перець.. Знову мають підійти. Змастити збитим яйцем і пекти. Мали бути з часником, але схрумали і так
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 14:41
Порції ніколи не міряю. Отож, картопля, морква,цибуля,вода вариться майже до готовноті.Посолити, поперчити і кинути фрикадельки, які роблю з пельменного фаршу.Варити до готовності. Вкінці дати зелень. Таку юшку мої люблять з маслом або з тушеним м"ясом
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 14:48
Рецепт той, що на булочки з яблуками. Важливо те, щоб тісто добре підійшло, потів виробити булочки - підійшли, тоді покласти начинку- знову підійшли. Треба довше повозитись, але результат того вартий
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 14:56
Напекти звичайних млинців для налисників. Розрізати на дві частини. Покласти капусту і згорнути кульочком. Обмакнути у збитому яйці і смажити на олії. Смак залежить від капусти - це салат, який я закриваю на зиму.Він мені подобається дуже. З цією капустою роблю вареники, пиріжки і просто так їмо з картоплею
Повідомлення відредагував Valentina - 22 березня 2010 15:04