маковий перекладанець. Я робила тільки не давала тісту підійти після замісу, а зразу викладала на бритванку а вже перед самим випеченням давала підійти.
дуже цікаво на наступний раз спробую ще так як Ви написали може так смачніще
Цитата: Маруся
А ось цього чуда я боюсь!
Страшно робити перший раз, тут головне зняти шкіру я роблю надрізи біля плавників ,потім зворотньою стороною ложки (ручкою) легенько відділяю шкіру , а там де важко відділити обрізаю ножем ну і хребет теж обрізаю ножем Спробуйте Робила для себе тож оздоблення зробила з того що було в холодильнику
Повідомлення відредагував Іванка - 15 квітня 2010 21:25
Іваночко! Фарширована риба приготовлена високопрофесійно!Ця страва не всім піддається,є свої витончені моменти.Молодець! Рибка-супер,апетитна і смачна! Фото-чудове!
Гриби помити ,почистити ,відділити ніжки від шапочок. Шапочки нафарширувати м"ясним фаршем.Фарш готуємо як для пельменів: фарш,яйце,трошки води,сіль і перець,цибуля на мілкій терці або через часникодавку Шапочки мокатиу муку потім у збите яйце і обжарити на сковородці в олії з усіх сторін. З ніжок зробити підливку Ніжки порізати смажити на вершковому маслі разом з цибулею коли коли підрумяниться додати трошки муки ,сметану ще трохи вершкового масла ,спеції:сіль ,перець,перець духм яний,лавровий листок і тушити до готовності Фаршировані шапочки залити грибною підливкою і протушити 10-15 хв Страва готова можна смакувати
Повідомлення відредагував Іванка - 6 травня 2010 17:43
Тут рецепт горішків Як на мене цей рецепт самий смачний Додаю ще один рецепт горішків теж смачний 4 яйця 2 скл цукру 250 гр маргарини 200 гр смальцю 1 ч л амоняку 2 ст л сметани 3 скл муки
Салат "Соломка" 1 б кукурудзи 1 велика варена морква 4 яйця 200 гр ковбаси (У мене була Буковинська) Все порізати соломкою, посолити,поперчити до смаку, покришити перед подачею на стіл50 гр соленої соломки Заправити майонезом Смачно і ситно
Повідомлення відредагував Іванка - 10 липня 2010 23:48