Всіх хто завітав пропоную рецепт смачної випічки Донна Бейжа
Корж: 7 жовтків втерти з 1,5 ст. цукру додати 1,5 ст. мел. маку 2 ст. л. крохмалю 5 ст. л. муки 1 ч. л. амоняку 7 білків збитих на піну Це все легко вимісити і пекти 40 хв Спечений остудити і розрізати на двоє
3 корж: 3 жовтки втерти з 1 ст цукру 2 ст л крохмалю 3 ст л муки 0,5 ч л амоняку 3 білки збитих на піну Як спечеться і остине корком від шампанського зробити дірки,а у дірки запхати куски банану
4корж: 2 пачки галаретки розпустити у 2 стаканах води додати туди 0,5ч л швидкорозч.желатинуі вилити у бляху застеленою харчовою плівкою що пеклися коржі і поставити у холод
Крем:4 ст молока,8 ст л манки ,1 ст цукру Заварити і остудити 400гр масла збити і додавати потрохи заварну масу
Перекладати: Маковий корж-крем-бісквіт з бананами-крем-галаретка-крем-маковий корж
Іванка, Вітаю з відкриттям власної темки, гарно, що наша дружня компанія розширюється, тобі бажаю невичерпаної енергії і натхнення творити на кухні, прекрасний початок, торт Дона Бейжа - чудовий і смачний має вигляд. буду заходити в гості
Вітаю з відриттям власної темки. З вашого дозволу буду заходити до вас в гості на смачненькі страви. Цікавий тортик, треба попробувати собі такий спекти. Бо вже давно хотіла зробити тортик посередині з галареткою.
Вважай, що це ще одне твоє постійне місце перебування . Бажаю смачних рецептів, хорошого фотоапарату і ще трошки вільного часу!!! Обов"язково буду заходити в гості.