Незнаю, як так получилось, але про це свято я почула тільки день перед його початком, і зразу собі подумала, шо просто мушу туди поїхати! Як це так, шо адмін Дрімфуда не побуває на такій події? А ше подумала, що тим хто живе далеко і не може потрапити до Львова певно дуже хочеться подивитись шо там було і як Так шо все для Вас мої любі!
Снігу в нас в Трускавці випало неміряно, майже по коліна! Трохи страшно було їхати маршруткою, але нам по часу не підходило на електричці... Тож вирішила поїхати десь в сьомій, і шо думаєте? Будильник не зазвонив, і ми виїхали десь в дев'ятій. І яке було моє здивування, шо у Львові снігу взагалі не було! Хіба пролітав час від часу і одразу танув... Зато сніжинки були такі чудові! Падали так красиво, по одній
Ну ось... Приїхали ми до Палацу мистецтв на Коперника 17 десь в 11:30, без проблем купили квитки
та пішли трошки поїсти в піцерію поряд, взяли собі піцу овочеву, суп-пюре з грибів та каву латте і еспрессо
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
А потім були ось такі всілякі штуки з шоколаду. Саме смішне було то, шо ми хотіли купити дітям шось, але думали, нашо нам з тим носитись і не купилии одразу, а потім майже не було вибору! Якшо ше з початку можна було купити і зайчиків з шоколаду і сердечка, то потім залишились хіба звичайні плитки французького шоколаду, то купили одну молоочну і дві білі. По 30 грн до речі...
Оце шоколад Валентина Штефаньо
А це солодощі теж його. Оці такі кругленькі штучки червоненькі і сіреньки ми купили додому. Це щось таке подібне на бізе з шоколадною масою посередині. А потім після них є такі штучки де пару шарів, то тірамісу здається. Мені воно шось не дуже, якшо чесно... А ось після них, така квіточка, оце дуже смачнюче Там бісвітний низ, на ньому груші шматочками, потім маси якісь дві, одним словом смакота!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
та.. точно. А ви знаєте люди оце збирали і їли... і здається їм було все одно що хлопці ходили по тому... чи вони просто про то не думали чи шо. але то трохи дивно зі сторони виглядало. Хоча дехто просив прямо в хлопців, то вони давали їм шоколадну стружку зі стола...