Звичайно. І витягати по потребі поштучно . Я б ще додала, що після другого калампуцькання краще то розкласти в морозилці поштучно, а не в лотку - щоб заморозилися окремо і не збивалися докупи.
Ірка-Шкірка, Іринко, це щось дуже цікаве має бути, обов"язково треба і собі спробувати, тим більше, що можна порційно заморозити, мені здається, що саме цей момент дуже актуальний тепер.
Ірусь, привіт. Гарний рецептик. Можна їх, як пельмені в ряд в морозилці розкласти, підморозити, тоді вже в якусь ємність чи просто в кульок. О, такі "заготовки" дуже виручають. збираю такі рецепти!
Ой пекла я Альмойшвена-і шо Ви думаєте.?Ну так пахло-шо муж біля кухні крутився та все питався= коли буде готово? А в мне не вийшло. -Я забула яйця додати
Ксеню, не переживай, зі всіма буває!!! Раніше бувало таке, коли привозили зі села домашні яйця (між іншим з Рогатинського району ), от вбиваєш в миску 9 яєць на бісквіт, б'єш 10-е і коли воно падає, розумієш, що воно тухле - таке зі мною було не раз (особливо весело було з заварним тістом - все тісто коту під хвіст) , потім ще довго по одному яйці збивала в горнятко, і аж тоді в миску. А щоб не забувати щось додати, я стараюсь спочатку всі необхідні продукти на стіл викласти, рецепт вішаю на холодильник і перевіряю - що до чого.