Репутація форумчан, де вона і шо це таке?
Натонька бум-бурум-буру-рум
31 січня 2010 13:55
Зірочка з неба
Репутація: 988
Група: Адміністратор
Бали: 10136
Найбільше що Ви можете зробити для того, щоб виразити вдячність за рецепт, чи пораду - це поставити автору + до репутації, вказавши причину. Не потрібно писати багато коротких коментарів таких наприклад як: "Ой як смачно" в темках, це можна зробити ставлячи + Репутація написана під ніком користувача. Натиснувши на цифру, Ви зможете побачити, хто і за що Вам її змінив.
--------------------
Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна! Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 8 лютого 2012 15:40
Онлайн :)
Всього на сайті: 136
Гостей: 110
Користувачі: marjana , vika , МАЛА , Лінуся , olya_zayka , Klybnichka , zhabka , наТуся , Кухарочка , красуня , irysuk
Роботи: Google AdSense , Google AdSense , Google Bot , Google Bot , Yandex Bot , Google Bot , Google AdSense , Google Bot , Google Bot , Google AdSense , Google AdSense , Google Bot , robot Bot , Google AdSense , Google Bot
Останні 20 відвідувачів на сайті: marjana , наТуся , Лінуся , irysuk , нетік , olya_zayka , Milochka , lary13 , anna , боженка , oljusja1981 , Танічка , maria borhovska , Galusha 68 , natalliyas , Lada , Юльця , Elequeamantee , Mironka , Кухарочка
Нове на форумі
Торти незвичайних форм-3 (Сьогодні, 15:35)
Нове повід. від Ярка
Всього: 60 повід.
Новорічні торти (зимові торти) (Сьогодні, 15:33)
Нове повід. від Іриска
Всього: 174 повід.
Дитячі торти-3 (Сьогодні, 15:32)
Нове повід. від Ярка
Всього: 397 повід.
Відео (Сьогодні, 15:24)
Нове повід. від Натонька
Всього: 41 повід.
Кулінарний записник від Soni (Сьогодні, 14:24)
Нове повід. від Славочка
Всього: 70 повід.
Як добавити фото? (Сьогодні, 14:11)
Нове повід. від Ярка
Всього: 102 повід.
Сніданок "Сонячне сердце" (Сьогодні, 13:21)
Нове повід. від oksana d
Всього: 5 повід.
Орхідеї (Сьогодні, 13:16)
Нове повід. від inusya
Всього: 120 повід.
Яблучний пиріг з пудингом (Сьогодні, 13:16)
Нове повід. від oksana d
Всього: 1 повід.
Що в нас нині на столі - 6 (Сьогодні, 13:09)
Нове повід. від Костя Люда
Всього: 247 повід.