Доброго ранку,дорога Марічко!Як приємно знову бачити Твого веселого котика на сторінках сайту!Довгенько Тебе не було,сподіваємось,техніка тепер буде вправно працювати!!!З поверненням! Твої неперевершені переписи ,чудова випічка і фото -завжи вражають майстерністю і вишуканим смаком! Гарного Тобі настрою і нових цікавих ідей у кулінарній творчості!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 15 травня 2010 12:45
Натонька подала цікаву ідею приготування смаколиків з ревенем, підтримую і поділяю !!!!! Ось ще один рецептик з ним любимим, бо поки є тре пекти
Сирник з ревенем
Місимо тісто, викладаємо на форму, вистелену пергаментом, змащену, робимо бортики, ставимо у холодильник на пів години. За рецептом треба було пекти, я цього не робила, а зразу виклала начинку. Тісто: 250г борошна 90 г вершкового масла 1 яєчний жовток 4 столові ложки цукрової пудри 1 чайна ложка кориці 1 чайна ложка порошку до печива 2 столові ложки холодної води Інгредієнти для маси з сиру: 500 г сиру, змолоти два рази 125 г сиру маскарпоне / замінила 100 г жирної сметани+1 пачка пудингу сметанкового/ 3 яйця 50 г мигдалю 2 чайні ложки ванільного екстракту 3 / 4 склянки цукру /можна давати більше/ Підготовка ревеню: 500 г ревеню, очищені, нарізати на дрібні шматочки 2 столові ложки цукру 1,5 столові ложки крохмалю 1 - 2 чайні ложки кориці 1 чайна ложка імбиру . Все вимішати. Викладаємо на тісто / можна підсипати манкою або сухариками, щоб не було мокре/ сир, потім ревінь і трішки я прикрила сирною масою. Випікати при температурі 180 C протягом 60 хвилин. Охолонути має в духовці. Смачного!!!!
Маринка! Привіт! Маю надію,шо поки тебе не було ти все одно щось готувала і фотографувала Так що чекаю цілу купу смачненького Але ти не спіши, по трошки виставляй, як будеш мати час. Ми почекаємо.
А пиріжок з пудингом суперовий, я такий зроблю, бо пудинг маю вдома і нема куди його пристроїти А колись робила з яблуками і пудингом від Наталі, то знаю точно, шо смачно
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Я теж рада!!!! Стільки новенького і смачненького пропустила! Дякую за щирі і теплі слова!!!!
Цитата: Натонька
ти все одно щось готувала і фотографувала
...то точно маю, бо без солоденького у нашій родині щоб не трапилось, ніхто не може, антидепресант і таке інше. Я завжди люблю нові рецепти випічки і стараюсь пробувати, настрій покращується коли ще й виходить. Ще б інгридієнтів і часу було б супер, а так приходиться перебирати, пристосовувати
Цитата: Натонька
пиріжок з пудингом суперовий, я такий зроблю, бо пудинг маю вдома і нема куди його пристроїти
... в мене була така ж ситуація, трохи боялася пекти через цей крем,бо не знала як воно буде, чи мокрувате, добавила до ревіню не тільки пудинг, але й трошки манки, щоб не було дуже мокре і слава що вийшло, сподобалося, буду і надалі експерементувати
Повідомлення відредагував marinka - 15 травня 2010 15:15