А зараз.....правильно, знову ...яблучний рецепт!!! Я , певно, вже набридла вам своїми яблуками.... Ну та нічого... знання ніколи не бувають зайвими...як каже мій дорогий свекор - " Вчись, Наталю, на старість буде, як подаровано!" От і вчусь...
Яблука по- французьки
4 яблука 2 яєць 2 ст.л. мелених хлібних сухарів вершкове масло чи олія для смаження цукрова пудра ваніль чи кориця
Яблука почистити, вийняти серединку, стежачи, щоб вона не розкололася ( в мене це вийшло хіба з одним яблуком ) решту я порізала на половинки і вибрала серцевину. Пам"ятаю, колись продавали такі металеві штуки для витягання серединки з яблук, картоплі...зручно... Отже яблука порізати на кружальця, завтовшки півсантиметра, мачати у яйце збите, потім у мелені сухарі...і смажити на сковороді в олії. Варто потім трохи дати стекти жирові на паперовому рушникові. Яблука посипати цукровою пудрою. Дивовижно смачна штучка вийшла...така шкірочка хрумка... Їсти бажано одразу ж. Рецепт від Дарії Цвек
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 8 лютого 2010 22:00
Коко Шанель ,Наталю! Ну Ти й майстриня,кожного дня щось смачненьке!А з яблучками завжди випічка смачна і соковита!Я наче спробувала маленький шматочок ...яка насолода!!! Їду до Тебе ...дуже хочу кави фірмової з перчиком! Тільки лижі підрихтую,у нас двір замело геть,дуже снігу багато,на машині не виїхати ... щей ожеледиця..!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 13 серпня 2011 15:49
Морозиво є. Яблук куплю по дорозі додому.Та ще й ота штучка є, що серединки витягує. Ну як тут втриматись і не спробувати такої смакоти. Коко Шанель, на твоїй сторіночці завжди так смачно і весело. Затишно одним словом.