Вітаю на своїй кухні ! Сідайте, прошу, вмощуйтесь зручненько, а ось уже й кавою так смачно пахне...
Чуєте?
Отже, ніхто не піде від мене голодним! А що в нас кажуть шановні класики з цього приводу? Ага....ось: " Тут їли різнії потрави : куліш, лемішку і приправи, потім з підлевою індик, куліш і зубці, путрю й квашу, і з медом медовий шулик!" - ( пробач, дорогий Котляревський, за перефраз! )
Коко Шанель, вітаю з новою темкою! Тут буде весело!!! Коли страви готуються з хорошим настроєм і таким відмінним почуттям гумору, як у вас, то це передається по ланцюжку далі і притягує хорошу компанію. То ж нехай у вас буде завжди людно!
Нова тема - нові рецепти, смачна кава і.... пора переносити компютер на кухну, підключати Скайп і проводити майстер-класи в прямому ефірі (кавування-чаювання - також). Вітаю з відкриттям теми, з нетерпінням буду чекати рецептів!
Щиро дякую !!! Крила виростають від ваших слів!!! Катастрофічно не вистачає часу!!!! І де ж він дівається, куди плине так швидко, хто скаже? У мене, як у Ліни Костенко: " Сама себе перемагаю, і не встигаю, не встигаю!!!"" Все буде - і рецепти, , і "чаювання в прямому єфірі! " Шалене ДЯКУЮ за підтримку!!!! День у мене ділиться на "трішки " перед роботою, і "трішки " після , це коли я з вами, о, то благословенний час!!! Решта дня - робота, те, се...то несуттєво.....
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 27 січня 2010 08:57