Дорогі любі дрімфудівці від усього серця вітаю вас з Новим роком що ось ось переступить поріг.
Дай Боже Вам любові і тепла, Добра в сім'ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла В різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай здійснює бажання рік Новий, Хай ваше кулінарство процвітає, З чудовим святом, радості і мрій Я щиро і сердечно Вас вітаю! «ВСіМ...!!! ВСіМ...!!! ВСіМ...!!!»
Якщо один келих - звичайно ж не страшно! Це навіть дуже нічого! Будемо вважати що з Наталкою, Нині випиваємо з одного! Та й всім друзям, сказати по-честі, Побажати хотілося б того, що ... Коли випивати - так тільки разом - Всім до одного - з одного!
Любі мої відвідувачі! Щиро всіх вітаю з наступаючим!
Нехай у вас буде ВСЕ!!! Хай радість рік наступний принесе! Веселощі і радість і кохання! Хай сповняться найзаповітніші бажання! Я дуже вас люблю і поважаю! І цілу купу щастя вам бажаю!!!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.
Від усієї душі вітаю всіх з наступаючим Новим роком! Хочу побажати Вам бути найщасливішими ,найкрасивішими ,єдиними і коханими,талановитими і мудрими ,багатими і молодими. Коли стрілки годинника зійдуться в 12 -загадайте своє найзаповітніше бажання і нехай воно обов"язково здійсниться! Новий рік-це казкове свято і ми самі можемо стати чарівниками в ньому,повірте у свй успіх і перемогу! Бажаю Вам від щирого серця завжди бути на висоті і легко долати ті вершини,яких Ви прагнете досягти в житті!
Дай Боже Вам любові і тепла, Добра в сім'ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла В різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай здійснює бажання рік Новий, Хай вся родина Ваша процвітає, З чудовим святом, радості і мрій Я щиро і сердечно Вас вітаю!
З Різдвом у цій хаті Будьте багаті Хай Ісусик наш маленький Повік Буде вам любенький. З колядою ми прийшли Божу радість принесли. Бог від Діви народився Нині нам усім явився. Весь світ звеселився. Христос ся рождає!
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
Дівчаточка! Вітаю всіх-всіх-всіх, від "старійшин" до тільки-но зареєстрованих новачків, з Новим роком!!! Хай здіснюються у 2010 всі мрії і сподівання!! Хай вам щастить завжди і в усьому!! Будьте щасливими поряд зі своїми рідними та друзями!!! З Новим роком!!!