Галинко!! У Тебе завжди дуже вишукані і чудові рецепти!Смачні страви,особливо-випічка!!!Фото-високопрофесійні! Дуже сподобався кексик із сиром,переписала собі у блокнот.Обов"язково спробую!Така смакота...!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 28 березня 2010 22:45
Галинко, щось давно не забігала дотебе... Бульйон такий вже прозорий та "правильний"...а налисники...як із журнальної сторінки.... Мариновані сливи - до для мене дивина, вперше таке бачу, обов"язково спробую в сезон! А кексик смачний дуже сирний, знаю, обожнюю випічку із сиром...
Порізати великими кусочками плесканку-запечений сир (колись запікали у печі) з яйцями і манкою,посолений; яйця, ковбасу, послолити, поперчити, насікти ножем хрону, порізати зелений часничок або цибульку. Усе має бути з кошика - свячене.
6 яєць, 200г цукру, 200г муки, 2 ст л какао, 1 ч л соди, погашеної оцетом. Збити білки до крутої піни з цукром, додати по-одному жовтки, потім муку з какао і соду.(цей рецепт коржів називається "Усмішка", він від чоловікових сестер.) Спекти і розрізати на 2 частини.
Білковий корж: 5 білків збити з 200г цукру, 1скл мелених горіхів, 0,5скл сухарів 1 ч л порошку до печива. Пекти на папері для випічки.
Крем:0,5л вершків 35% підігріти, розтопити в них 100г чорного шоколаду, окремо зварити пудинг. Дати остигнути. Порізати чорнослив кусочками. Збити окремо вершки(до густої піни), потім пудинг. Збивати вершки і по-ложці додавати пудинг. Змішати з чорносливом. Перемащувати: чорний корж-крем-білковий з горіхами-крем чоргий корж. Зверху обмастити кремом і посипати (я посипала сухарями).
Повідомлення відредагував Софія06 - 5 квітня 2010 19:07