....барвник треба розбавити трошки водою, вмокнути туди вже замішену мастику, потім додати трохи пудри, кольори набагато реальніші виходять ніж, коли давати барвник, після того як набухли зефірчики
Дякую, і я цим скористалася, правда для желатинової мастики білого кольору. Дуже гарно зафарбувалася в різні кольори. А з мармишок мастика получається якась бура, то не знаю, чи цим способом теж так замалюється?
Помідори в'ялені по-італійськи 1кг стиглих помідорів-сливок, 3 зубки часнику, жменя листя червоного базиліку (у мене зелений), щіпка чорного перцю горошком, добра щіпка солі морської, оивкова олія за потребою. Помідои розрізати навпіл уздовж, половинки викласти зрізом догори в 1 шар на деко. Тим часом потовкти у ступці чорний перець з сіллю, потім додати базилік і подрібнений часник, ретельно розтерти. Змастити цією сумішшю помідори і залити олією на 3/4 висоти. Поставити деко в теплу духовку на 3год і час від часу перевіряти рівень олії, і якщо треба, долити. Готові помідори разом з олією розкладати по стерелізованих баночках і закрутити кришками. Зберігати у прохолодному місці і використовувати для приготування страв італійської кухні. Рецепт взятий з книжки "Енциклопедія домашнього консервування"
Я їла колись в одному кафе страву ось з такими помідорами.Це звичайно на любителя але я мабуть той самий любитель,бо люблю помідори у всіх варіантах. Велике дякую Галинко за рецепт.Шкода що ним ти поділилась не восени а взимку коли ось таких свіжо наситчених помідорів немає,а лише парникові.Та нічого я збережу цей рецепт до слідуючої осені. Гарно дякую!
Шкода що ним ти поділилась не восени а взимку коли ось таких свіжо наситчених помідорів немає,а лише парникові
Просто знайшла цей сайт пізніше, а нині згадала про помідори, коли чоловік макаронів захотів, а я обожнюю італійську кухню, Піцца і паста-це для мене щось...