Шоколадно вершковий рулет з чорносливом ось тут Для рулета: 7яєць, 7ст.л. цукру, 5ст.л муки, 1ст. л. крохмалу, 1ст.л. какао, 1ч.л. розпушувача для тіста. Білки збиваємо з цукром і додаємо по-одному жовтки, потім ложкою вмішуємо муку, змішану з розпушувачем і какао. Випікаємо на великому деко на пергаментному папері. Витягуємо на мокрий рушник, разом з пергаментом, і закручуємо в рулет. Даємо остигнути, накривши мокрим рушником. Крем (у мене від торта"Трюфельний"):Ось тут, плюс запарений чорнослив.
Повідомлення відредагував Софія06 - 10 січня 2010 11:38
Маково-кокосовий з розовим кремом Рецепт від Любані ось тут Всі коржі випікати на пергаментному папері. Білі коржі: 7білків +3/4ст цукру –збити на високих оборотах міксера, до стійкої піни, на тих самих оборотах, додати 2ст.л оцету. Зробити мінімальні обороти і додати 3ст л муки і 3ст л крохмалу, 1ч л розпушувача. Поділити на два коржі, посипати кокосовою стружкою-75г. Випікати при температурі 175 градусів. Макове тісто: 1ст сметани, 150г цукру, 7жовтків, 150г маку (перемолоти в блендері), 1ч л розпушувача, 2ст муки. Тісто получається, як густа сметана. Ділимо на три частини (у мене вийшло дві), випікаємо при температурі 180градусів. Крем: 700мл вершків 35% збити, поступово добавляючи 5ст.л пудри + зварений і охолоджений полуничний пудинг. (тут я трошки змінила).
Повідомлення відредагував Софія06 - 10 січня 2010 11:37
Сметанково-масляний рулет з курагою Від Любані ось тут Для рулета: 7 яєць, 7ст.л цукру, 7ст.л. муки, 1ч.л. розпушувача для тіста, ванілін. Білки збиваємо з цукром і додаємо по-одному жовтки, потім ложкою вмішуємо муку, змішану з розпушувачем. Випікаємо так само, як і шоколадний рулет. Крем (від Любані): 300г сметани 20%, 1 яйце, 2ст.л. муки, 120г. цукру - перемішати і варити на водяній бані до загустіння. Охолодити. Окремо збити 200г. масла і по-ложці додавати сметанну масу. Я додала ще курагу.