Ірина,дуже дякую за коррекцію заголовку,я трохи поспішала і помилку зробила. Від щирого серця прошу переглядати мої повідомлення,ще вчитися потрібно і досвіду у оздобленні замало,я буду старатися.Пізніше напишу рецепт швидкого сметанника. Дякую всім за приємні відгуки. З повагою Майя
Добрий вечір, дівчата! У мене вийшло ,як у анекдоті,але дійсно, маю чимало корисних порад для жінок мого віку і молодих. В основному це висновки,зроблені з власного досвіду.
Кожного дня на ніч з "їдати два- три яблука або випивати склянку кефіру. Якщо вранці полюбляєте каву,то пийте без цукру,або зменшіть його кількість. В обід їжте все,що ви любите,але з чорним хлібом.
Це не дієта,а мої спостереження.Так хоча б тиждень. Впевнена ,що результат Ви помітите,і не потрібно відмовлятися від улюблених страв. Бажаю бути єдиними і незрівнянними,коханими на все життя і щоб Ваші чоловіки завжди дарували Вам квіти!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 березня 2010 23:10
Дякую за поради,але чому саме з чорним хлібом.Я була впевнена,що без хліба.Від хліба я відмовилася,але від солодкої випічки дуже важко,особливо як зайдеш на DreamFood.
Olenka! Їжте на здоров"я солодку випічку та іншу смакоту,але не на ніч і від хліба не відмовляйтесь. Якщо прийшли з гостей ,або просто любите посмакувати , то з"їдайте обов"язково декілька яблук перед сном і будете гарно виглядати.
А солодке я теж люблю і часто печу.
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 березня 2010 23:09