Дорогенька Майя,від усього серця вітаю з відкриттям темки!Я впевненна що тут будуть найсмачніші рецепти і ми з привеликим задоволенням будемо ними користуватися. Бажаю завжди нових вражаючих рецептів,великого натхнення,хороших приємних відвідувачів.Думаю що завдяки тобі ,Майя,наша українська кулінарія підметься ще на одну сходинку верх.
Добрий вечір qutka, Nataliadiva, sunnygirl,Ir71,Volo-shka, Olenka, Larisa,Irina, ,Котяра ,Натонько,Софія -06 і всім ,хто відвідує цей незрівнянний сайт! Вчора я відкрила свою темку і одержала стільки теплих і чуттєвих привітань,що моїй радості не було меж!Мені здалося на мить ,що це справжнє свято і Ви всі завітали до мене в гості,аж сльози виступили.,до ранку заснути не могла.Все планувала собі ,що буду дарувати своїм відвідувачам наступного разу,щоб бути достойною найкращого кулінарного сайту. Бажаю всім Вам бути завжди молодими,красивими і чарівними.Щоб чоловіки кохали Вас і берегли,дітки щоб здоровими росли і радували Вас своїми успіхами у житті! Будьте щасливими,хай здійсняться всі Ваші найзаповітніші мрії і бажання! До зустрічі у моїй гостині. З повагою Майя
Пляцки перед змащуванням кремом можна скропити солодким чаєм. Крем:300 гр. вершкового масла 2 ст. ложки розведеної розчинної кави(гарячої води 2ст. на 3 ч. л. кави) 0,5 банки згущеного молока 0,5 склянки мелених волоських горіхів
Помадка: 3 ст. ложки молока,3 ст.ложки какао,6 ст. ложок цукру, 3 ст. ложки вершкового масла .
Яйця збити з цукром,додати сметану,згущене молоко,борошно,какао ,крохмаль,соду з оцтом. Тісто гарно вимісити і поділити на дві частини і випекти пляцки. Випечені пляцки розрізати навпіл і змастити кремом.(можна не розрізати) Верх залити помадкою!Прикрасити половинками волоських горіхів. Коли перемащуєте кремом пляцки,можна посипати подрібнене бізе