Маєток Святого Миколая у гуцульському селі Пістинь на Косівщині працює цілодобово. Тут є кабінет Святого Миколая, кімната іграшки, кімнати майстер-класи. Якщо маєте можливість повезіть своїх рідних Можна написати листа від дітей «до найдобрішого Святого Миколая» с Пістинь Косівський район Івано-Франківська обл
Думаю що ми тільки цього року нарешті відчуємо що таке Миколай.Бо минулого року ми гарно організували свято з подарунками з тортом.Прийшли хресні з подарунками,та нажаль мій двохрічний синочок ще нічого не поняв.А старшому вже не цікаво,бо таке як він хоче Миколай не зможе принести(йому вже 15 років). А цього року малий вже чекає Миколая.Навіть подарунок замовив ,через тата.А як воно буде,я розкажу після...
А я коли питаю молодшої, шо вона хоче шоб приніс Миколай, то вона каже: подаруночки, радість, втіху (як в пісеньці співають) А старша вже список склала великий, причому в списку кожного року є Барбі. Нашо їй стільки тих ляльок, які лежать в мішку вже - ніхто незнає...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Сьогодні їхали у гості до Святого Миколая правда бракувало нам новорічної атмосфери, а особливо снігу А це Садиба Миколая у якій він мешкає А це біля будинка дитячий майданчик Повсюди були різблені дерев яні фігурки : зайчик,їжачок,сова,грибочки
А ще були 12 різнокольорових крісел , а в середині розпалюють вогнище(як у казці 12 місяців )
Заходимо у будинок і відразу потрапляємо у кімнату новорічних прикрас. Святий Миколай колекціонує різні іграшки на ялинку як старовинних так і сучасних, А також Різдв яних листівок А ось і ялиночка
Ми також туди їздили 21 листопада але нажаль в хату св. Миколая не потрапили бо нікого не було чекали довго тільки не дочекалися. Малий дуже хотів подивитись що в середині трішки розчарувався . Але ми поїдемо ближче до 19 грудня.
Ось і подаруночки Миколай підготував І про різочки не забув А це робочий стіл Миколая у нього є чарвні ручки якими він відписує отримані листи від дітей