Коли син був маленький(років 3-4), зараз йому 10, то говорили, коли не буде слухатися, то Святий Миколай не подарунки покладе, а дубця. Не завжди вірив, але з острахом зазирав під подушку.
Тільки що запитала, то вже не вірить. Але в Діда Мороза довго вірив, аж засмутився, що його немає... Пишіть як святкуєте ви, бо в нас на Полтавщині це свято відоме не так давно.
О, в нас це дуже-дуже любиме свято Я завжди з нетерпінням чекаю сама на подарунки, і як немає їх, то дуже сумую... Діти теж дуже люблять, встають дуже раненько та розглядають подарунки, починають шелистіти на всю хату На подарунки завжди йде ціла купа грошей, і кого не зустрінеш знайомого - кожен тебе питає, чи ти вже купила все на Миколая? Обов'язково мають бути цукерки та мандаринки, причому всім - і дорослим і дітям Потім рано встаємо і починаємо день з мандаринок в ліжку. Я як пакую вночі подарунки, то в мене такий настрій!!! Я відчуваю себе якимось чарівником! Дуже сильно люблю це свято! Потім цілий день всі звонять один до одного та питають, що їм Миколай приніс
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
ну на Миколая ми даемо мандарини і цукерки а деколи і якісь іграшки коли були менші.А на американське Різдво даемо іграшки і всяку фігню короче чим більше подарунків тим краще діаспоровські діти мають найбільше подарунків
ще минулого року діти писали Миколаю листи і хоча старша вже не вірить але справно пише бо знае що Миколай і дід мороз не підведуть .А саме головне що мусять писати по украінськи бо Миколай/дід мороз не вміють читати по англійськи так ми привчаемо іх не забувати рідноі мови а це повірте дуже важко коли всі кругом англомовні
Наш тато не завжди буває чемним і мої малі одногоразу на Миколая йому поклали такий добрий патик з червоною сттрічкою коло ліжка. Але то було радості рано коли тато побачив той патичок, мала аж в школі всім розказувала про татів подарок, потім ще довго його підколювали.