Сирник "Ніжний" Тісто:300гр.борошна,150гр.розтопленого і охолодженого маргарину,2 жовтки,200гр.цукрової пудри,4ст.л.майонезу,1ч.л.порошку до печива,ванілін. Замісити тісто,підсипаючи додатково борошно до замісу. Форму/30х22см/ змастити і застелити.Розкачати тонко тісто і виложити дно і бортики форми із 2/3 тіста/тісто може рватись,формувати з невеликих шматків руками/. Сирна маса:600гр.сиру двічі змеленого,3 яйця,2/3 ст.цукру,1п.ванільного цукру,2ст.л.крохмалю,1ст.л.борошна. Все збити,яйця можуть бути цілі.Виложити в форму.Верх прикрасити рештою тіста.Пекти при температурі 180гр.-60хв.Охолодити в формі, не виймаючи.
Сирник тертий (від куми) Тісто: 1 пачка маргарини(я беру масло) 3 склянки муки 2 яйця 1чайна ложка соди загашена оцтом 5столових ложок какао.Все замісити разом і в холодильникна 20 хв(я кладу в морозилку) Сирна маса: 1кг сиру 3 яйця 200 гр масла 300 гр цукру 2ст ложки крохмалу 2ст ложки манки родзинок хто скільки любить Все добре виммішати. Холодне тісто натерти на грубій тертці щоб добре закрило дно Викласти сирну массу і потерти залишок тіста І в духовку до сухої палички (у моїй духовці печеться 40 хв)
Цей рецепт запозичила в спільноті "Выпечка" 250 г творогу 2 жовтки 50 г цукру 2 пакетики (по 25 г) білої кокосової стружки 3 ст. ложки крохмалю. Змішати. Мокрими руками сформувати кульки і викласти в форму, застелену змащеним папером.
Для шоколадного тіста : 4 яйця ( розділити на білки и жовтки ), 30г + 30 г цукру ( в білки і жовтки ), 50г шоколаду,2 столові ложки муки, 2 столові ложки крохмалу, 3 столові ложки какао ,щіпка солі, 1/2 пакетика розпушувача, ваніль. Жовтки збити з цукром і ваніллю, додати розтоплений шоколад. Просіяти муку, крохмал,какао, розпушувач, сіль.Перемішати і додати в шоколадно-яєчну масу. Білки збити з цукром до стійких піківі обережно вмішати в шоколадне тісто. Залити ним кульки .
Випікати до готовності. Автор радить ще й полити глазуррю, але мені сподобався так.
lana, я пекла цей пиріг, і не один раз http://katyusha-71.livejournal.com/20520.html, він дійсно дуже смачний але наскільки я знаю це рецепт Любані http://lubany-b.livejournal.com/122255.html#cutid1