Сирник заварний від Lubany з лимонним курдом від Mishel[u][/u] Для тіста: 150г масла м'якого 150г цукру 2 яйця 2ст. л. меду 2ч.л. розпушувача 4ст.л. сметани 500г муки Замісити м'яке тісто, завернути в пльонку і поставити в холодильник на 1 год. Поділити на 6 частин для форми діаметром 28см. і випекти при температури 170 гр. до золотистого кольору. Для крему: 1 кг творогу 200г масла 300г цукру 4ст.л. крохмалю 2яйця Все перемішати, поставити на маленький вогонь і варити до густоти, постійно помішуючи. Спочатку маса буде рідкою, а потім почне загустати. Я додала сік і цедру 1 лимона. Гарячу начинку викласти на коржі і залишити при кімнатній температурі на декілька годин, а потім забрати в холодильник. Зверху залити лимонним курдом: сік і цедра 2 лимонів 4ст л цукру 2 яйця Сік, цедру і цукор добре нагріти. Окремо трохи збити яйця і маленькою струйкою вливати сік. Поставити знову на вогонь і варити ще 5хв. Я думаю, що можна додати 100г масла, щоб курд застиг добре(масло варити разом з усім решту, такий крем є для торта "доктор Анке", перевірений) Смачного!!!!!!!!!
Це називається : "Не витримала до завтра!" Смак цього сирника неймовірний, він просто тане в роті, пахне медом і має кислинку, від лимонів в сирі і лимонного курда. Раджу всім. Попробуйте не пошкодуєте. Думаю, завтра він буде ще смачнішим. Я в захваті!!!
Софія,вау,краса тай годі Ваш сирник! Дякую,що користуєтесь моїми рецептами,мені дуже приємно! Ми думаємо майже одинаково,бо я саме зараз печу сирник з лимонним курдом,але трохи інший.
Lubanya, дуже дякую за рецепти. Сирник справді дуже смачний. А на вашому сайті не змогла подякувати, бо не мала часу шукати рецепт ще раз, а в каталозі його ще нема
я хочу поділитися рецептом сирника який печуть у Сокалі Львівськоі об ласті це любимий сирник мого чоловіка Пляцок 600 гр муки 100 гр масла або маргарину 200 гр цукру 200 гр меду 3 яйця 1 ст лож соди все добре вимісити Поділити пляцок на 6 частин . Викладати на бляшку і намочивши пальці у муці розтягати по бляшці .спекти. печеться дуже скоро я ставила температуру десь 200 С. витягнути ,дати остигнути. за той час зробити крем .Він може бути 2 видів: Сметанкоий і сирний. Сметанковий :0, 5літра сметани збити з 1 стаканом цукру додати 200 гр горіхів Сирний :1,5 кг сиру ,4 жовтки ,0,5 літра цукру (можна менше) 300 гр масла перемішати і кипятити 15 хв .розвести 2 столових ложки крохмалю і 0,5 ст склянки молока залити це все в сирну масу і поварити ще 3 хв .тепленьким поливати коржЗверху полити шоколадом