Дякую Катя за інформацію.Я теж пекла гарбуз але просто на антипригарному деко і без фольги.А про те що щей можна пюре заморожувати,я і не догадувалася.Це класна ідея!!!
збити міксером чи вінчиком та залишити щонайменше на пів години
смажити на добре розігрітій пательні, наливаючи пару крапель оливкової олії через раз чи по потребі, аби одержати тоненькі млинці тісто розливати по пательні дуже швидко
Повідомлення відредагував gutka - 4 жовтня 2009 20:54
- це бомба!!! Дуже люблю крильцята !!!! я багато рецептів перепробувала.Ні один мені не сподобався!!! Але твій напевно дуже добрий. Обов"язково мушу попробувати!!!!))))
200 г маргарину 175 г цукру 1 яйце 2,5 скл борошна 1 ст.л. порошку для печева 2 ст.л. какао
маргарин розім"яти з цукром додати почергово яйце, какао, борошно з порошком до печева, замісити тісто та поставити до холодильника на 20-40 хвилин
для сирної маси:
500 г сиру (змолоти тричі або добре вимішати за допомогою комбайна) 175 г цукру 3 яйця 1-2 ст.л. ванільного чи сметанкового пудингу 3/4 скл. сметани все гарно вимішати і розділити на дві частини, до однієї додати 100 г попередньо розтопленого на водяній бані та охолодженого шоколаду, добре вимішати
викласти тісто на форму(трошки тіста залишити для оформлення зверху) сформувавши краї, на тісто викласти спочатку сир зі шматочками шоколаду, а потім решту сирної маси, зверхуз тіста зробити решітку Випікати 1 год. при температурі 180 градусів, відразу з духовки не діставати.
Дуже смачно.
Повідомлення відредагував gutka - 4 жовтня 2009 20:11
Катя,у мене питання!!!У рецепті написано що шоколад розтопила і додала до сиру,а на фото у тебе кусочками .Як ти добилася такого результату?Бо коли я розтоплюю шоколад то у мене виходить маса кавового кольору,а у тебе біла з вкрапленнями шоколаду.