Це була перша тема, з якої я почала пристрасне ознайомлення з сайтом Дрімфуд. Зацікавили мене вироби з мастики з маршмелоу (чесно кажучи, коли перший раз прочитала це слово, подумала: "Знову якийсь продукт, якого в нас нігде не має" , але коли побачила фотку з зефіром з полегшенням зітхнула ) і я вирішила, що торт на свій день народження обов'язково прикрашу красивими трояндочками. Раніше я купувала готові, які дорого коштують і їсти їх неможливо, хіба залишитись без зубів . А прикрашала кремом або покривала масою з рецепту пташиного молока.
Чесно скажу - часу пішло багато, але було велике бажання. От що вийшло
Маруся, лялька дуже гарна в тебе вийшла. Списала собі крем, бо я роблю із маслом, то не завжди ним довольна. Схиляю голову перед майстерністю покривати торти кремом - як на мене мастичні легше (часу менше забирають це точно)
Цитата: Олесічка
Це була перша тема, з якої я почала пристрасне ознайомлення з сайтом Дрімфуд
Ласкаво просимо. Троянди красиві вийшли, можливо трохи краї витончити треба, щоб натуральніше виглядали, але мені й так подобається - незвичайно і дуже акуратно.
Саша ,мене цікавить тортик з фруктами фрукти на ньому не попсуються (а особливо ківі),не почорніють ?чи ти торт оздоблюєш перед тим як віддати замовникові?
Іванко, перед викладанням на торт обмакую фрукти у солодке міцне напівзастигле желе (по рецепту на пачці води половину норми) і тоді з ними нічого не станеться. Попередні фруктові два дні в холодильнику стояли, поки їх з"їли і вигляд не змінився)))) Дівчатка, дякую за добрі слова на мою адресу))))
Виставлю на ваш суд ще одне поповнення мого автопарку Всередині Шоколадний від Натоньки із сирно-вишневим кремом. Замовляли авто саме зеленого кольору, марку на мій розсуд (яка вийде)
А це чудо робила на День народження моєї свекрухи. Трохи не так як хотілось, і поки довезли 150 км носик відвалився клеїла на місці, але головне що всім сподобалось Всередині чайника "Чорний ліс" від Коко Шанель. Наталю, дуже смачний і ніжний торт, навіть сиропом не промочувала. Пробачте за творчий безлад
Забула подякувати Марусі за чудовий подарунок на Пасху - всі квіточки і листочки на чайнику зроблені за допомогою отих штучок, що Маруся подарувала, тепер на прикрашання у мене йде набагато менше часу